Kell egy hely a kísérletezéshez. Ahol egy lelkes csapat nagyszerű ötleteken dolgozhat. Mert a kreativitás átalakít, problémákat old meg, hidakat épít, új világokat nyit, szélesíti a lehetőségeket, fokozza az éberséget és kiszínezi az életet. Az InnovaLab Intézetben ezért szenvedélyesen keressük a miértekre és a hogyanokra a választ. Hogyan működik a kreativitás? Honnan ered? Hova tart? Mi mozgósítja? Keressük és kutatjuk az ötletet, a megújulást, a szemléletet. De legfőképp az embert, aki minden ötlet forrása.

A legsikeresebb vállalkozások azért képesek megváltoztatni a világot, mert vezetőik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy az embereket kreatívabbá és eredményesebbé tegyék. 

Az InnovaLab Intézet üzleti szakemberekből, szervezetfejlesztőkből, szervezetpszichológusokból, trénerekből és coachokból álló szakemberek közössége, akiket az emberek kreatív képességeinek kibontakoztatása motivál és inspirál. Valamennyien bizonyítottak már saját szakterületükön és mérhető változásokat kezdeményeztek és vittek végig az általuk képviselt szervezetekben.

Az InnovaLab Intézet alapítója Zétényi Anna, közgazdász, pszichológus, kreativitás ökológia tanácsadó. Zétényi Anna vezetőként dolgozott a Jobpilot.hu és Monster.hu állásportáloknál, megalapította a HRPortal.hu HR-szakmai hírportált, médiatámogatóként segítette a Personal Hungary hazai elindulásást, számos HR-szakmai kutatást indított (Így látjuk mi, a HR helyezte Magyarországon; Országos HR Benchmark Felmérés, stb.), zsűrizett a Get In The Ring! nemzetközi startup verseny hazai fordulóján, valamint támogatóként segítette a Future Work Festival indulását.

Előadások:

Hiszünk abban, hogy a tudás arra való, hogy megosszuk. Így munkánk során számos rendezvényen tartottunk előadásokat. Kedvenceink:

  • Future Work Festival - Helló, kreativitás!
  • Telenor App Gála - Az ötlet pszichológiája
  • Coaching Konferencia - Startup élet anno és ma

 

Kutatások:

A fejlődés motorja a folyamatos tanulás, ezért mi magunk is rendszeresen végzünk kutatásokat, hogy specifikusabb ismeretek szerezhessünk a vizsgált jelenségekről. Íme, néhány kiemelt kutatásunk:

  • A szervezeti innovációs stratégia és innovációs klíma hatása a szervezet innovációs teljesítményére, 2015
  • Innováció és etika: kéz a kézben járnak - Megtekinthető itt.
  • Mennyire kreatív a szervezetünk? – Szervezeti Kreativitás Felmérés 2013 eredményei: Megtekinthető itt.
  • Fiatal vállalkozók felmérése, 2014